Welkom bij Erison Motoren!

Over ons

Erison Motoren & Scooters

Welkom bij Erison Motoren & Scooters. Erison is een klein maar gezellig familie bedrijf wat ontstaan is uit de hobby van vader Eric.
Begonnen vanuit de garage/schuur met het verkopen van motorfietsen en later op de motorbeurzen kwam hier de motorkleding bij.

Toen er op een gegeven moment de mogelijkheid was om een bedrijfspand te laten bouwen om hier van uit verder te gaan werd er dan ook geen moment getwijfeld.
En in 2005 waren dan de deuren van Erison Motoren Almelo officieel geopend.

 

Wij hopen u dan ook eens te ontvangen in onze winkel.

 

M.v.g

Eric ten Tusscher

 

Onze diensten:

Onderhoud motoren en scooters

Is uw motor toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten onderhoud van een kleine tot grote beurt, banden, schades of modificaties en meer kunt u terecht in onze werkplaats.

 

Winterstalling

Bent u geen winterrijder, maar heeft u geen ruimte om uw motor bij u thuis te stallen? Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u deze bij ons stallen.

 

Kleding en helmen

Erison is dé plaats waar je alle merken, kleuren, soorten en maten motorkleding vindt. Ben je op zoek naar een all-weather motorpak, een race-overall of juist een stoer motorpak? Bij ons ben je aan het juiste adres

 

Verkoop motoren en scooters

Wilt u binnenkort een motor kopen maar vindt u een nieuwe te duur? Koop dan een motor occasion en geniet van een goede motor voor een lage prijs.