Welkom bij Erison Motoren!

Klanten Service

Bij Erison motoren is service een van de woorden die centraal staan.

Dit omdat wij u als klant zo goed mogelijk willen adviseren en verder helpen.

Door enkele jaren ervaring in de racerij is er een grote technische knowhow in het bedrijf aanwezig en deze staat volkomen voor u beschikbaar.

We hopen u dat te mogen begroeten als u bij ons langs komt in de zaak voor een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw motorfiets. De koffie staat klaar…


Webshop:

 • Verzenden & bezorgen

  Al onze artikelen worden verzonden via Regio Transport en/of DPD Pakketdienst. Bij elke verzending kunnen wij u voorzien van track&trace zodat u via het internet uw bestelling kunt volgen.

  Verzendkosten bedragen € 7,50 per bestelling tot een gewicht van 30kg.

 • Privacy & Veiligheid

  erisonmotoren.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij je privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen erisonmotoren.nl met persoonlijke informatie omgaan.

  Alle gegevens die door toffeshirts.nl worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die jij aan erisonmotoren.nl geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

  Het doel van het registreren van persoonsgegevens door erisonmotoren.nl, is het op maat kunnen leveren van redactionele en commerciële informatie aan onze bezoekers.

  Onze site maakt gebruik van zogenaamde cookies. Cookies bestaan uit een standaard internettechnologie die het voor ons mogelijk maakt om gebruik te kunnen maken van de webshop.

  Op onze registratieformulieren worden de gebruikers verzocht om ons van persoonlijke informatie te voorzien (zoals naam, adres, email en functie). Dit is nodig om een door jou geplaatste bestelling correct uit te kunnen voeren en om je op de hoogte te houden van gebeurtenissen op erisonmotoren.nl.

  Onze sites bevatten links naar andere sites en sites van (business) partners die niet onder het beheer van erisonmotoren.nl vallen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.

  Erisonmotoren.nl gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

  Erisonmotoren.nl zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit onze database verwijderen. Tevens kan de bezoeker online zijn gegevens aanpassen en wijzigen.

 

 • Retouren & Ruilen

  Wat te doen bij retourneren

  Niet tevreden?
  Niet tevreden met (een deel van) uw aankoop? Bij Erison Motoren kunt u de artikelen binnen veertien (14) dagen na aflevering aan Erison Motoren retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen indien mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes (indien van toepassing) worden geretourneerd. Je mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken. De factuur is je garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.

 • Betalingen

  MultiSafepay
  erisonmotoren.nl werkt voor betalingen o.a. samen met het bedrijf Multisafepay.
  Via multisafepay kunt u betalen via een bankoverboeking, Creditcard of iDeal.