ERISON MOTOREN & SCOOTERS

Welkom bij Erison Motoren & Scooters. Erison is een klein maar gezellig familie bedrijf wat ontstaan is uit de hobby van vader Eric. Nadat Eric al op zijn achttiende zijn motorrijbewijs behaalde was het duidelijk. Eric en de motor waren onafscheidelijk van elkaar. Na diverse motoren gekocht en verkocht te hebben leek het langzaam steeds meer op een motorzaak gevestigd in de garage/schuur. Na dat er op deze manier jaren lang diverse motoren werden verkocht, kwam er langzaam aan het verkopen van motorkleding bij. Naast de verkoop vanuit de garage stond Eric met zijn vrouw en zoons op diverse motorbeurzen. Zo runde de familie in het weekend een heuse motorzaak op de beurs en werd er doordeweeks het normale werk weer opgepakt.

Tot er begin jaren 2000 de mogelijkheid kwam om een bedrijfspand te laten bouwen er werd dan ook geen moment getwijfeld. Zo was het ontstaan van Erison motoren in 2005 officieel en werden de deuren van Erison Motoren Almelo geopend.

Na het openen van onze eigen winkel in 2005 werd er in 2006 ons eigen raceteam opgericht met Eric’s jongste zoon Lesley als coureur. Iets wat meer dan tien jaar gedaan is en heeft geresulteerd in ontelbare ervaringen en zeer geavanceerde kennis van de motorfiets. Het hoogtepunt van het raceteam werd in 2016 ervaren met het behalen van de ONK en Benecup Supersport 600 titel.

Al onze race belevenissen en kennis vloeien dan net als onze passie voor motoren door onze winkel heen. Deze passie en kennis willen wij graag met u delen, dus kom gerust eens langs voor een bakje koffie!

M.v.g

Eric ten Tusscher

ONZE DIENSTEN:

ONDERHOUD MOTOREN EN SCOOTERS

Is uw motor toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten onderhoud van een kleine tot grote beurt, banden, schades of modificaties en meer kunt u terecht in onze werkplaats.

WINTERSTALLING

Bent u geen winterrijder, maar heeft u geen ruimte om uw motor bij u thuis te stallen? Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u deze bij ons stallen.

KLEDING EN HELMEN

Erison is dé plaats waar je alle merken, kleuren, soorten en maten motorkleding vindt. Ben je op zoek naar een all-weather motorpak, een race-overall of juist een stoer motorpak? Bij ons ben je aan het juiste adres

VERKOOP MOTOREN EN SCOOTERS

Wilt u binnenkort een motor kopen maar vindt u een nieuwe te duur? Koop dan een motor occasion en geniet van een goede motor voor een lage prijs.