VERKOOPBEMIDDELING

Heeft u geen behoefte aan alle bijkomende zaken bij de verkoop van uw motor of scooter? Erison motoren bied u hierin een oplossing doormiddel van verkoopbemiddeling. Uw motor/scooter wordt door ons tentoongesteld binnen onze showroom. Verder wordt uw motor/scooter op onze website geplaatst en meegenomen in onze diverse advertentiemedia.

Waarom verkoopbemiddeling?
Wij nemen u alle zorg uit handen. Wij bespreken met u de verkoopprijs met al zijn condities en leggen dit vast in een bemiddelingscontract. U hoeft niet te onderhandelen met potentiële kopers of handelaren, beschikbaar zijn op momenten dat het u niet uitkomt. Al deze taken worden door Erison voor u op professionele uitgevoerd.

Kosten voor u?
U wordt van te voren op de hoogte gebracht zo weet u exact waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Voor het in bemiddeling nemen van uw motor/scooter doen wij een gratis taxatie en wordt op basis daarvan, in overleg met u, de verkoopprijs bepaald en worden de eventuele leveringscondities vastgelegd. De afgesproken bemiddelingsprijs bevat onder andere:
Wassen en poetsen van de motor/scooter.
Plaatsing advertentie diverse websites waaronder onze eigen, maar ook marktplaats, speurders ect.
Eventuele kosten voor reparaties zijn altijd in overleg met u en op basis van een prijsopgave.

HOE VERDER ALS UW MOTOR/SCOOTER IS VERKOCHT!

Als uw motor/scooter is verkocht zorgen wij voor de totale afwikkeling, ook hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Als er overeenstemming is met de verkoper over de prijs en de leveringsvoorwaarden, gaan wij het verder voor u afhandelen. Opdat moment vrijwaren wij uw motor/scooter, zodat u de verzekering kan beëindigen.

Wilt u uw motor/scooter door ons laten verkopen of heeft u nog vragen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.