WINTERSTALLING ERISON MOTOREN

Erison Motoren biedt meerdere opties aan voor de winterstalling van uw motorfiets . Hieronder vind u de vier mogelijkheden. Wilt u uw motorfiets bij ons stallen stuur dan een e-mail naar info@erison.nl of bel naar 0546-565991.

1.Winterstalling Basis* vanaf oktober tot april voor € 15,- per maand.

2. Winterstalling vanaf  oktober tot  april inclusief onderhoud van uw accu. Dit gebeurd door middel van een druppellader. Hiernaast ook behoud van de tank en het carburateur/injectie systeem met een middel van benzine additief, wassen en een check-up € 100.-

3. Winterstalling vanaf oktober tot april inclusief onderhoud van uw accu door middel van een druppellader. Hiernaast behoud van tank en carburateur/injectie systeem met een middel van benzine additief. In combinatie met een voorjaar onderhoudsbeurt, check-up en wassen voor € 219,-.

4. winterstalling optie 2 in combinatie met een grote beurt, hierbij wordt een offerte opgemaakt na aanmelding.

Voorwaarden winterstalling motorfiets:

– Winterstalling is mogelijk vanaf 1 Oktober t/m 31 Maart. Vanaf April kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.
– Winterstalling Basis* is enkel en alleen stallen zonder bijkomstige service van bijv. accu onderhoud.
– De motor wordt geplaatst in een ruimte met beveiligingsmaatregelen.
– De motorfiets dient gebracht te worden met het kenteken ter inzage.
– Wij kunnen de motorfiets indien gewenst kosteloos ophalen, binnen een straal van 15KM.
– Het is onder geen enkele omstandigheden mogelijk om de motorfiets tussentijds af te halen en weer terug te brengen in de periode van de afgesproken winterstalling, dit o.a. vanwege logistieke redenen.
– Wordt de motorfiets eerder opgehaald dan het afgesproken termijn dan worden de overeen gekomen  kosten alsnog in rekening gebracht.
– De motor krijgt een check-up waarna we u op de hoogte stellen van onze ondervindingen/adviezen.
– Er dient minimaal 2 weken voor het afhalen van de motorfiets een afspraak gemaakt te worden, dit is voor het inplannen van de eventuele overeengekomen reparaties en/of onderhoud.
– Erison Motoren erkent geen enkele aansprakelijkheid t.o.v. brand, diefstal, of schade tijdens de stalling, u bent zelf verantwoordelijk voor de verzekering van uw motorfiets.